AlimentacióAlimentació per a mascotes de marca blanca vs alimentació de qualitat

març 23, 2020by Lluis Sieiro

Els humans som qui assumim la responsabilitat d’escollir la millor alimentació de la nostra mascota al llarg de la seva vida, i assumint les conseqüències que repercutirà en el seu benestar del nostre millor amic.

Sabem que la dieta té un paper fonamental a la vida de l’animal i és imprescindible proporcionar-li menjar de qualitat perquè se senti bé i tingui una salut i una activitat ideal en el seu dia a dia.

Segur que algun cop ens hem preguntat:

Quina diferència hi ha entre una alimentació de marca blanca i una alimentació de més qualitat, ho notarà la nostra mascota?

És lògica i normal aquesta pregunta, encara que la normativa de sanitat en l’alimentació és molt estricta en el nostre país, no és suficient amb alimentar a la nostra mascota amb una alimentació que deixi de banda nutrients essencials o que no estiguin reforçats.
Els veterinaris adverteixen molts cops que l’elecció d’una mala alimentació pot resultar molt perjudicial per a la nostra mascota, ja que pot disminuir l’esperança de vida o poder produir greus problemes de salut, especialment al fetge i als ronyons. Ja que, no és gens estrany trobar gats afectats per vidres a l’orina causats per una alimentació formulada amb masses minerals, o gossos amb al·lèrgies o intoleràncies alimentàries, a causa de no assimilar bé nutrients de pinsos que contenen massa hidrats de carboni.

Quan ens preguntem sobre les diferències de preu a l’alimentació de les nostres mascotes hem de tenir clar que ningú regala res. Molts fabricants inclouen proteïnes i grasses de poca qualitat per estalviar en costos, encara que no podem llegir aquesta informació a l’etiqueta del producte. No és el mateix una proteïna procedent de carn fresca que una procedent de subproductes d’origen animal, que contingui becs i plomes.

De fet, les diferencies en els animals que són alimentats amb pinsos de supermercat a alimentar-se amb pinsos de marques reconegudes; es nota molt a la pell, el cabell i a la seva activitat del dia a dia.

Què hem de cercar per escollir un bon aliment per a mascotes?

La qualitat dels seus ingredients i la seva formulació són la clau. Un bon truc per saber que un producte és de qualitat és observar com es detallen els ingredients a l’etiqueta del pack. Els productes que ofereixen informació detallada de la seva formulació “normalment” són millor, i els més fiables.

Les proteïnes han de ser abundants, ja que els gossos i els gats són animals carnívors. Han de contenir un 20% i un 30% del total, i aquestes han de ser de qualitat, ja que són fonamentals per a desenvolupar i mantenir la seva musculatura, sistema ossi, pèl i cabell.

A les grasses, es recomana que contingui Omega 6, i molt especialment, Omega 3.

Els minerals i hidrats de carboni han d’estar molt controlats, i no apareixen en grans proporcions. Encara que són els components que més poden causar problemes de salut a les nostres mascotes, normalment són abundants en els pinsos més econòmics, ja que estalvien en matèria primera.

Quins pinsos recomanem per a les nostres mascotes?

Els aliments de marques reconegudes ens garantitzen que estem donant a la nostra mascota un bon producte, ja que aquestes marques han d’assegurar la qualitat dels seus ingredients. En el cas de pinsos holístics, inclús han de demostrar que els seus ingredients són frescos, ecològics i respectuosos amb el medi ambient.

A CanBanach, pots trobar pinsos Rex, Ownat i Gosbi, on trobaràs diferents tipus d’alimentació per a la teva mascota i de diferents tipus així proporcionant un aliment de qualitat, segur i saludable.
Els nostres professionals t’ajudaran a escollir la millor alimentació per a la teva mascota al millor preu.

https://canbanach.com/wp-content/uploads/2020/01/canbanach-logo.png
Botigues
C/Teixidors, 7 | C/Jaume Carner, 58
977 66 65 96 - 977 66 70 90
De dilluns a dissabte
Newsletter
Obrir whatsapp
Necessites ajuda?
Necessites ajuda? Escriu-nos!