AccesorisEducació CaninaGossosJoguines per a gossos

març 26, 2020by Lluis Sieiro

Tant si tens un cadell, com un gos jove o el teu gos és molt nerviós o actiu, tens el company perfecte per a destrossar-te la casa quan s’avorreixi o simplement li sigui del seu agrat; però tot depèn del seu cuidador/a que li permeti tenir certes actituds.

Totes les joguines per a gossos s’han de saber escollir, ja que no tots els joguets són igual de vàlids perquè no s’avorreixin i alliberin l’estrès, ja que inclús poden agreujar la situació i crear-li ansietat i fer-los més agressius.

En aquest article us volem donar uns consells per a l’elecció d’un bon joguet per a la teva mascota, i així evitar l’avorriment i que aquest es pugui accidentar sense voler.

Ansietat o avorriment

Primer de tot, hem de saber diferenciar si el nostre gos té un problema d’ansietat per la separació amb la família i per això té aquests actes rebels o simplement es tracta d’un acte d’avorriment a la nostra llar.

Quan un gos té ansietat pel neguit de la separació amb el propietari, ja que aquests es troben molt units, desemboca amb un estrès. Aquests símptomes són molt comuns com: lladrucs excessius i persistents, ploreres, esgarrapaments de portes i parets, etc… Podent acabar orinant i defecant per tota la casa.

Quan el gos simplement s’avorreix l’hem d’estimular amb actes que no facin malbé la naturalitat de la llar, amb joguines, amagant petites recompenses per a desenvolupar l’olfacte, etc…

Com solucionem aquest problema?

L’enginy per frenar aquest problema és oferir una via d’estimulació, com hem comentat anteriorment, diferent del nostre gos perquè li resulti més atractiu que trencar coses dins la llar. Aquesta estimulació s’ha de proporcionar en forma d’exercici físic (per cremar energia), però també per a l’estimulació mental perquè es senti el menys tancat en l’entorn possible.

Com ajuden les joguines per a gossos a l’alliberació de l’estrès?

En el mercat podem obtenir molta varietat de joguines però n’hi ha moltes que no són gens recomanables i poden resultar molt perilloses.

Si el teu gos destrossa mobles, no és indicat proporcionar-li joguines com pinyes o branques, ja que estaríem estimulant aquesta textura.

Si destrossa llençols o teixits similars, no hauríem de donar-li peluixos.

Els cadells necessiten joguines més ben toves per mossegar facilment, ja que els hi estarà sortint les dents i ajudarà a tranquil·litzar les molèsties de les genives. Els peluixos també són recomanables perquè poden mossegar-los, dormir acompanyats i fer-los sentir protegits i tranquils.

Tipus de joguines per a gossos

Les pilotes són un clàssic per la majoria dels gossos, ja que els hi encanta. A CanBanach disposem d’una àmplia varietat de pilotes per a gossos, de diferents materials i formes.

Els peluixos són joguines molt desitjades pels més petits i gossos de petita mida. Poden estar hores i hores entretinguts.

Cordes són ideals perquè juguin a llençar i portar, permet interactuar amb els humans amb el joc de “tira i afluixa“. Afavoreix la higiene dental, les fibres exerceixen com si es tractés d’un fil dental.

Els jocs d’intel·ligència estimulen la curiositat i la intel·ligència del gos a més de fomentar la seva creativitat. Els gossos a més de practicar esport, necessiten activitats i reptes que exerceixin la seva capacitat intelectual.

Les joguines per a mossegar, els gossos tenen l’instint de marcar o mossegar i són capaç de destroçar tot el que tenen al seu abast. El millor per aquests gossos són articles per a mossegar, que puguin saciar els seus instints.

Joguines porta premi, són joguines que combinen dos de les activitats preferides per a les mascotes, el joc i el menjar, es poden reomplir el seu interior amb premis.

Joguines amb so, són molt bona opció perquè el gos s’entretingui. Cada cop que el gos mossega la joguina emet un so que anima i diverteix el gos a seguir jugant, d’aquesta manera el gos tota l’estona està estimular i no s’avorreix.

A CanBanach tenim molt varietat de joguines per a gossos, amb els millors fabricants vetllant per la seguretat del teu millor amic.

Vine a veure’ns i t’aconsellarem quina és la millor joguina de la mà dels millors professionals.

https://canbanach.com/wp-content/uploads/2020/01/canbanach-logo.png
Botigues
C/Teixidors, 7 | C/Jaume Carner, 58
977 66 65 96 - 977 66 70 90
De dilluns a dissabte
Newsletter
Obrir whatsapp
Necessites ajuda?
Necessites ajuda? Escriu-nos!